I løbet af vores liv oplever vi nogle rigtig store øjeblikke. Nogle af dem er rigtig gode at kigge tilbage på, og andre ville vi ønske, at vi kunne glemme. Hvis vi tager udgangspunkt i dem, som vi gerne vil huske tilbage på, kan de til tider faktisk være rigtig svære at huske. Jo flere år, der går, jo sværere bliver det at fortælle lige præcis, hvad og hvornår tingene skete. Derfor kan man altså med fordel blive endnu bedre, end vi i forvejen er, til at forevige vores store øjeblikke.

Mobiltelefonen hjælper os med at forevige vigtige øjeblikke, da vi mere eller mindre altid har et kamera i lommen. Der er dog ét problem ved dette, og det er, at utallige mobilskift eller en ødelagt mobil nemt kan gøre, at billederne går tabt. Derfor er det godt at have flere forskellige måder, som vi kan benytte til at gemme og forevige vores ting.

Sørg for, at printeren er fyldt med blækpatroner. Sørg for at gemme dine billeder på mobilen. Sørg for at lægge ting i mapper. Der findes rigtig mange ting, man kan gøre for sig selv, som kun er en hjælpende hånd til, at sådanne dokumenter og øjeblikke ikke skal forsvinde.

Det kan i øjeblikket godt virke lidt ligegyldigt at gøre så meget ud af at gemme sine øjeblikke og sørge for, at dokumenter og billeder ikke forsvinder, fordi de fleste regner med, at de da nok skal huske dem. Dette er dog desværre bare ikke altid tilfældet, og derfor handler det mere om at se fremad, end det handler om, hvad der virker vigtigt lige i øjeblikket.

Oplev glæden igen og igen

Man bliver glad af at kigge tilbage på gode minder. Der findes næsten ikke noget mere livsbekræftende og herligt. Derfor er det de færreste, der ønsker, at denne mulighed skal blive taget fra dem. Her ser vi bare endnu en grund, til at man skal gøre alt, hvad man kan, for at gemme og forevige de vigtige øjeblikke.

Det kan godt være, at du er ung og har en fantastisk hukommelse, men om mange år, når du er blevet ældre, kan det altså være, at detaljerne er smuldret med årene. Rådet til dig er derfor: Sørg for at tage dine forholdsregler, print, tag billeder, skriv ned og husk på, at det alt sammen kan hjælpe dig i sidste ende. Og vi kan love dig én ting: Dette er noget, som du ikke vil fortryde.