I en verden som den, vi lever i i dag, kan det være svært at finde rum til sjov og latter – i hvert fald for nogle mennesker. Derfor har denne guide samlet de 5 sjoveste sportsgrene i Danmark, så du kan finde inspiration til den næste fritidsaktivitet.

Gymnastik

Gymnastik er uden tvivl en af de mest sjove og spændende sportsgrene, der findes. Du kombinerer nemlig styrketræning med træning, der er god for muskler og led, kondition, balance og smidighed – og så kan du ikke undgå at få god selvtillid og et smil på læben, når du og dit hold optræder. Se dette gymnastiktøj til opvisning for mere inspiration.

Dans

Dans er også en sportsgren eller en motionsform, der giver smil på læben. For det første kan du vælge, hvad end du har lyst til at danse – om det er hiphop, disco eller jazz – og så får du et helt unikt fællesskab med dit hold.

Klatring

Klatring er en motionsform i Danmark, der i stigende grad bliver mere og mere populær. Det skyldes sandsynligvis den spænding, der er ved det – for ikke alene bliver du udfordret på det fysiske plan, men også i dén grad i dine grænser og dit mod.

Dykning

Dykning er ikke så populært i Danmark, men grunden skyldes muligvis, at der ikke er mange, der ved, at man kan gå til det. Det er en superfed motionsform, der giver en hel masse.

Kampsport

Karate, ju-jutsu og krav maga – mulighederne er mange i kampsportens verden. Ikke desto mindre bør det være let at finde den type, du bedst kan lide. Fælles for dem alle er, at de især er gode for dig, der elsker konkurrence, udfordringer og hård træning. Kampsport har også den fordel, at den kan bruges i det virkelige liv – hvis situationen tillader det.