Selvom barndommen føles langt væk, kan man stadig savne de uforpligtende dage, hvor dagene kunne gå med leg og venneaftaler. Det behøver ikke at være helt slut, selvom barndommen ikke kommer tilbage. Saml vennerne til en dag i legebarnets tegn. Det vil uden tvivl blive en dag med grin, og måske bliver I overraskede over, hvor befriende det kan føles at slippe hæmningerne og bekymringerne en enkelt dag.

På Syddjurs kan I finde et fripas til sjov og hygge!

Tag i sommerland på Djurs

Har I aldrig været i Djurs Sommerland, er det endnu ikke for sent! Tag vennerne under armen og prøv de sjove forlystelser. Har I været der som børn, vil I helt sikkert have det sjovt med at prøve de forlystelser, I elskede dengang. Det er ikke sikkert, det er de samme forlystelser, I er mest vilde med i dag!

I kan også spise frokost i Djurs Sommerland eller læse om gode spisesteder på Syddjurs Netavis. Der er nemlig over 60 forlystelser at kaste sig ud i i Djurs Sommerland og derfor en god grund til at blive hængende længe!

I vandland med vennerne

Har I planlagt det godt, så vejret er varmt og solen skinner, når I kommer, kan I desuden hoppe i det store vandland i Djurs Sommerland. Her kan I også finde en anledning til at slappe lidt af i liggestolene og få en pause, inden I skal videre i teksten.

I skal helt sikkert forbi Dinosaurland og se en masse dinosaurer i fuld størrelse. Her kan I bl.a. komme på safaritur. Også i dette temland findes et par forlystelser, som I helt sikkert ikke har prøvet som barn!

I kan altså forvente en hyggelig og sjov dag med vennerne i på Syddjurs. Så se at komme afsted!

God fornøjelse.