Når sommeren står for døren, så er det også lig med en masse ny udklækkede studenter. Der er fest i gaden, og ingen er i tvivl om, når denne tid er kommet. Der er studenterkørsel og huer alle vegne. Men så kommer spørgsmålet også: Hvad skal man give i studentergave, hvis man skal til studenterfest?

Flere typer af studentergaver

Man kan vælge mellem praktiske gaver og gaver, som vi være minder for evigt. Rigtig mange studenter er også ved at være klar til at flyve fra mor og fars rede, og derfor ønsker de sig en masse praktiske ting, til når de skal flytte hjemmefra. Her er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Det kan være alt, som man bruger i dagligdagen.

Ofte er der tale om køkkenting, da dette er nødvendige ting og ofte en ret tung post på budgettet, når der skal etableres en ny bolig. Man bør måske lige tjekke, hvad studenten allerede har og ellers sørge for at få byttemærker på. Har man svært ved at finde ud af, hvad der ønskes, så kan man alternativt købe et gavekort til en af de butikker, som sælger husholdningsting.

Giv en mindegenstand i studentergave

Vil man gerne give et minde, så er der to typer, der er nogle rigtig gode emner. Et af dem er smykker. Smykker er sjældent noget, man smider ud eller sælger – særligt hvis de har en vis sentimental værdi, som et smykke, der er givet i studentergave, automatisk vil have. For pigers vedkommende kan det eksempelvis være et armbåndsur, et armbånd, en halskæde eller lignende. For drengenes vedkommende er ure meget populære, og nogle går også med armbånd eller halskæde.

En anden ting, som kan blive til et minde, er en pyntegenstand. Det kunne være en ting, der forestiller en student, eksempelvis en Hoptimist eller andre populære figurer. Det kunne også være en af de populære, farverige ko-sparebøsser.

Den kreative pengegave

Vil man lave en kreativ pengegave, så er mulighederne nærmest uendelige. Det kunne være en lille kuffert, hvor man har limet sand i bunden og sat et par plastik palmer deri, så det minder om en solstrand. Og så sætte penge rundt som håndklæder eller som toppen af palmerne. Man kan også lave en sjov pengegave, hvor man hælder en hel masse mønter i et stort ølkrus, hvor der er vand blandet med gelatine. Så skal studenten have fingrene ned i klistret for at få pengene ud.