Det er ikke nogen hemmelighed, at man som studerende ofte har et meget stramt budget, og der derfor ikke er den store plads til uforudsete udgifter eller en masse penge tilovers til at kunne gøre så mange ting, som man måske kunne have lyst til. Selvom Su’en er en rigtig stor hjælp, så har man som studerende alligevel ikke det helt store økonomiske overskud. Dette er selvfølgelig super ærgerligt, da det netop er i denne tid, man gerne vil kunne hygge sig og opleve en masse sammen med sine medstuderende og venner, når man endelig kan få lidt fri fra lektierne og skolen.

Du kan forberede dig til arbejdet efter studiet ved at tage på kursus

Derfor er der også mange, der vælger at tage et job ved siden af studiet, så de kan tjene nogle ekstra penge ved siden af. Dette er dog ikke noget, som alle føler, at de har tid til, og derfor venter de med at finde et arbejde, til de har aflusttet studiet og derfor kan finde et fuldtidsjob. Hvis du er en af dem, der gerne vil vente med at finde et fuldtidsjob, så er det også helt forståeligt. Alligevel kan det være en god idé at forberede sig til det arbejde, som du godt kunne tænke dig at arbejde med. Det kunne for eksempel være, at du ved, at du godt kunne tænke dig at hjælpe udsatte børn, der ikke har det så godt?

Hjælp udsatte børn ved at tage på dette kursus

Dette er et arbejde, der både kræver tid, masser af indsats og erfaring, så du ved, hvordan du skal håndtere børnene på den bedste måde. Dette kan du blandt andet lære ved at tage et AKT og inklusion modul. På dette kursus vil du få værktøjerne til at kunne håndtere børn, der har haft det svært i livet, og du vil blandt andet kunne lære, hvad du skal gøre for at kunne udvikle pædagogernes og lærernes sprog, når de har børn med særlige behov i klassen. Du vil kunne lære dem, hvordan de skal håndtere børnene på den bedste måde, så alle føler sig inkluderet i klassen, så der bliver en god trivsel.

Lyder dette som noget for dig?

Dette er bare et par eksempler på de ting, som du vil lære på kurset, så hvis du tænker, at du gerne vil kunne arbejde med dette, så prøv at tage et kig på siden, hvor du vil kunne læse meget mere om, hvad du vil lære på kurset.