Synes du også det kan være uoverskueligt at komme i gang med lektierne? Eller synes du sommetider, at sværhedsgraden er for stor til, at du kan klare det selv? Så bør du måske overveje lektiehjælp, så du kan møde forberedt til skole og igen finde glæden ved at gå i skole. Netop dette kan Alinea Lektiehjælp hjælpe dig med, da de netop leverer lektiehjælp til børn og unge af højeste standard og kvalitet.

Fokus på netop dine behov og udfordringer

Hos GoTutor bliver samtlige lektiehjælperne uddannet didaktisk og pædagogisk, og får tilmed også tildelt forskellige redskaber indenfor konkrete fag og problemstillinger. Lektiehjælperne vil også løbende være i sparring med eksperter fra Alina, så man er sikret at lektiehjælperen hele tiden leverer den bedste kvalitet i sin lektiehjælp, og hele tiden er up-to-date. Lektiehjælperen vil også være i en konstant dialog med forældrene til det barn/unge menneske, som modtager lektiehjælpen. Hos Alinea og GoTutor er der nemlig lagt rigtig stor vægt på, at barnet/det unge menneske skal have en tryg og succesfuld oplevelse med lektiehjælpen, hvorfor de også gør rigtigt meget ud af det personlige og sociale aspekt i lektiehjælpen, så eleven kan genvinde sin selvsikkerhed og selvtillid i forbindelse med skolen. 

Alinea og GoTutor i et samarbejde

Alinea tilbyder hjælp til børn og unge, som har svært ved at klare lektierne selv. Dette gør de ved hjælp af GoTutor, som har rigtig meget erfaring i forbindelse med at tilbyde et skræddersyet forløb med lektiehjælp til elever både i folkeskolen og på gymnasieniveau. Her bliver hvert enkelte elev matchet med netop den lektiehjælper, som både på et fagligt niveau og et personligt niveau passer til eleven. Dette gøres via undersøgelse af personlighed og faglige udfordringer, så eleven gerne skulle opleve størst mulige succesoplevelse med lektiehjælpen.

Lektiehjælpen i samarbejde med Alinea og GoTutor er understøttet af materialer af højeste kvalitet, da man som lektiehjælper ved GoTutor har adgang til Alineas undervisningsmaterialer, og dette gælder alle fag, hvorfor lektiehjælperne står klar til at hjælpe med lige netop det/de fag, du synes er udfordrende. Af samme grunde er GoTutor også Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp, hvilket man også kan se på både Trustpilot og Google- og Facebook-reviews, hvor GoTutor alle steder har 5-stjernes anmeldelser. Alinea er desuden en del af Egmont, som hvert år giver næsten 100 millioner kroner til børn og unge, der har det svært, og de er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse.