Som studerende har du generelt ikke mange penge mellem hænderne i løbet af en måned, da indkomsten udelukkende består af SU. På grund af den minimale udbetaling, plejer mange studerende at finde sig et studiearbejde, så de har mulighed for at få lidt flere penge udbetalt. Det er hurtigt dyrt at være studerende, da der skal købes bøger til de forskellige fag.

Du kan være heldig at købe bøgerne brugt, men uanset hvad kommer du hurtigt til at give en masse penge pr. modul. Find ud af hvordan du kan spare penge, så du både kan have råd til at leve, bøger og fornøjelser.

Find dine studiebøger brugt

I forbindelse med køb af studiebøger, er der mange studerende der prøver at finde dem brugt. Selvom bøgerne kan være slidte, så kan du spare mange penge ved at købe dem af en anden studerende. Det er ofte begrænset hvor meget du skal bruge de enkelte bøger, så hvorfor give fuld pris hvis du kan købe den til billigere penge?

På internettet kan du hurtigt finde ud af hvor du kan købe studiebøger til den billigste pris. Du kan nemt sammenligne sider ud fra bøgernes titler og dermed se, hvor du kan få den bedste pris for bogen. Find dine studiebøger i god tid, så du er sikker på at kunne starte et nyt modul med de nødvendige bøger. Se her hvor du kan finde studiebøger.

Spar hvor du kan

De fleste studerende køber ind en gang om ugen og begrænser sig i forhold til råvarer, der købes ind. Det skyldes at der er få penge at leve for, når der også skal betales for husleje, forbrug og regninger. Selvom det er stramt, kan de fleste få det til at løbe rundt. Du skal altid tænke på at det er en grænset periode, da du kommer til at blive færdigudlært og tjene flere penge. Undervejs kan det være hårdt, men de fleste finder ud af at spise sammen eller hos deres forældre et par gange om ugen for at spare penge.