Skal du snart starte på et nyt studie eller en uddannelse? Det kan være svært at finde ud af, hvad du skal tage på af tøj. Hvad mon de andre har på? Du behøver ikke at bekymre dig mere. Vi har samlet inspiration til, hvad du skal tage på den første skoledag.

Læs med i dette indlæg, og bliv klogere på, hvad du kan tage på den første dag på en ny uddannelse.

Det pæne hverdagstøj

Når du står og kigger ind i garderobeskabet, kan det være svært at finde ud af, hvad du lige skal hive frem. Du har sikkert en masse forskelligt at vælge imellem. Der kan være alt fra det helt afslappede til det helt fine tøj.

Den første dag på et nyt studie, skal du helst gå efter noget, der er mellem de to poler. Det skal være det hverdagstøj, der er lidt pænere end normalt, men heller ikke for pænt. Det er lidt af en balancegang at finde ud af.

Du skal selvfølgelig gå uden om det beskidte tøj, og tøj, hvor der er huller eller pletter på. Det giver nemlig ikke et særlig godt indtryk den første dag.

Tænk over, hvad du ville have på en helt almindelig dag. Ved at tage udgangspunkt i dette, kan du peppe det lidt op, så det lige får lidt mere kant. Det kan være det perfekte outfit til første dag på et nyt studie.

Vis din personlige stil første dag

Når du skal finde det perfekte outfit, skal du hele tiden have din stil og personlighed i baghovedet. Du skal ikke nødvendigvis tage udgangspunkt i, hvad alle andre har på.

Tænk over, om der er noget særligt genkendeligt ved din stil, der er med til at vise din personlighed. Det kan for eksempel være, at du elsker at gå med smarte truckercaps i forskellige design. Det kan også være, at du har noget for sko i vilde pangfarver.

Hvad end det er, skal du lade dit outfit afspejle dette den første dag på studiet. Det er en smart måde at vise din personlighed på. Det kan derfor være relevant at lave kombinationer af dit hverdagstøj med de items, der virkelig beskriver din stil og personlighed.

Når du har styr på dit hverdagslook med lidt ekstra detaljer fra dine personlige items, har du det perfekte look. Du er nu klar til den første dag på dit nye studie.