Vi kender alle sammen til det med, at vi først er klar til at skrive vores opgave lige inden deadline. Her ender mange af os med at lave en allnighter og spise en masse sukker. Men det er faktisk en virkelig dårlig idé, hvis du gerne vil lave den bedst mulige opgave.

Her får du tips til, hvordan du får mere energi på en mere naturlig måde.

Masser af kaffe

Det er ikke, fordi kaffe skal drikkes i vanvittige mængder, men det er svært at komme udenom koffein, hvis du skal skrive en opgave og ikke har tid til at sove en masse.

Kaffe er langt sundere end sodavand, da det ikke indeholder en masse sukker. Ja, du bør drikke din kaffe sort, hvis du ikke vil crashe for hurtigt. Vælg noget god kaffe som de f.eks. har hos Moccajoe.

Dårlig kaffe vil gøre det svært for dig at nyde det, og du kan også risikere, at du får ondt i hovedet af at drikke det. Gå i stedet for efter kvalitetskaffe fra Moccajoe.dk. På den måde kan du holde dig kørende hele natten.

Sov masser af timer før din deadline

Hvis du kan se, at du får et problem, og du ender med en crazy allnighter, så vil det være bedre kun at gøre det en nat end to nætter. Du kan ikke holde dig ordentligt vågen i længere tid, og få at få succes med en crazy allnighter, bliver du nødt til at få en god nattesøvn dagen før.

Du bør også overveje at få noget motion og måske endda snakke lidt med en god ven. Det er hårdt at være isoleret i mange timer, men hvis du griber det ordentligt an, skal du nok klare det. Men husk god kaffe fra Moccajoe.dk, for ellers holder du næppe i lang tid.