Skal du købe en gave til en studerende? Så er du kommet det rette sted. Her kan du nemlig få en masse gode ideer til gaver, som du kan give til den studerende.

Blæk eller toner

Mange studerende kender til, at kan have brug for at printe rigtig mange ting. Det kræver selvfølgelig, at man har ressourcerne til det. Blæk og toner er begge ting, som ligger i den dyre ende, så det kan være dejligt, hvis du købte for eksempel Samsung toner til den studerende.

Kuglepenne

Man kan have brug for at bruge kuglepenne, mens man studerer. Det er dog tit, at man kan komme til at miste alle sine kuglepenne meget hurtigt. Du kan således købe en masse kuglepenne til den studerende.

En taske

Det kan være, at den studerende har brug for en ny og smart taske, som skal bruges på studiet. Dermed kan du være den, som anskaffer denne nye og smarte taske.

Tykke sokker

Hvem kan ikke lide tykke og behagelige sokker? Især en studerende kan være glad for at have nogle tykke sokker på, mens der læses.

Et minikøleskab

Et minikøleskab er utroligt praktisk at have som studerende. Dette passer perfekt til den lille studiebolig eller kollegieværelse, så man altid kan have for eksempel kolde drikke liggende.

En kaffemaskine

Det er ikke en hemmelighed, at studerende i hvert fald har brug for kaffe. Du kan således med fordel købe en god kaffemaskine til den studerende. Du kan være sikker på, at den vil tages aktivt i brug.

En notesbog

En notesbog er også en praktisk ting at give til en studerende, som kan lide at skrive noter.

En powerbank

En studerende har ikke altid tid til at oplade sin telefon. Du kan således hjælpe den studerende ved at købe en god powerbank til dem. Dermed kan den studerende nemt oplade sin telefon på farten.