Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange afleveringer, opgaver og rapporter, som skal afleveres, når man er studerende. Og selvom der er mange af disse, der kan afleveres online, så er der til stadighed nogle papirer, der skal afleveres på den gammeldags måde. Det betyder i papirformat, fra hånd til hånd. Derudover er det også til tider rart selv at have sin egen opgave i en printet udgave for eksempel til en eksamen, idet det så er let at bladre frem og tilbage og danne sig et overblik over de noter, man eventuelt har nedskrevet på de mange forskellige sider.

Det er for dyrt at bruge en offentlig printer

Det er der mange, der kan nikke genkendende til, men alligevel er der flere, der tager til takke med den elektroniske version af deres opgave. Og det er der isæt én god grund til. Selve udprintningen. Det er nemlig de færreste unge mennesker, der i dag har en printer i hjemmet, og derfor er de nødt til at søge mod de offentlige steder som for eksempel det lokale bibliotek for at få printet ud. Og her tæller taksameteret per side. Derfor kan det hurtigt blive dyrt at få printet få sider ud.

Køb billige printerpatroner online

Derfor kan det som studerende godt betale sig at investere i sin egen printer. Og har du en, vil du også straks opdage, hvordan du kan tjene en skilling eller to på dine medstuderende, der også gerne søger mod de billigere løsninger. Invester derfor i en god printer og anskaf dig nogle printerpatroner, således du altid har blæk. Der er nemlig ikke noget værre end at stå dagen før aflevering og så opdage, at man er løbet tør for blæk, hvorfor man må nøjes med uskarpe og udviskede nuancer eller alligevel må tage til takke med den elektroniske udgave.