Når du studerer, kan det hurtigt sluge meget af din tid. Det kræver god tid at skulle koncentrere sig og arbejde hårdt. Derfor kan din hverdag godt blive presset, hvis ikke du sørger for at spare noget tid andre steder. Hvis du føler, at du har brug for mere tid til at kunne fokusere på dit studie, kan du få tips til det her.

Spar tid på madlavning om aftenen

Det lyder ikke som det mest tidskrævende, men faktisk kan der hurtigt gå meget tid med at planlægge, købe ind til og tilberede mad hver dag. Hvis du nogle dage vil gøre det lettere for dig selv og samtidig spare noget tid, kan du i stedet bestille mad ud af huset. Hos Lemenu kan du finde både mad ud af huset og frokostordning. Den tid du normalt bruger på at lave aftensmad, kan du i stedet bruge på dit studie.

Brug din kalender flittigt

Somme tider handler det ikke altid om, at du har brug for mere tid, men nærmere at du ikke får planlagt din tid ordenligt. Hvis ikke du planlægger din tid grundigt, kan meget tid ”gå spildt”. I hvert fald kan det være en stor hjælp med bedre planlægning, hvis du nogle gange føler, at du ikke får nok ud af din tid. Når du planlægger godt, er du sikker på, at der er tid til det hele.

Prioritér din tid

Når du føler, at du mangler tid til noget bestemt, kan det ofte løses ved at prioritere anderledes. Du må lave en vurdering, hvor du vurderer, hvad du helst vil bruge størstedelen af din tid på. Det er slet ikke sikkert, at dit studie er din førsteprioritet. Ved at lave sådan en vurdering finder du ud af, hvad der faktisk er vigtigt for dig.