Har du snart sidste skoledag? Du glæder dig sikkert til, at du kan krydse et kapitel af. Inden du kan krydse det af, er der dog lige de famøse eksaminer, der skal klares. Som et plaster på såret kan du fejre med en fantastisk sidste skoledag, at du ikke har flere undervisningstimer

Der er flere ting, du skal huske til din sidste skoledag. I dette indlæg har vi samlet de tre vigtigste. De er:

  • Masser af karameller
  • Det helt rigtige kostume
  • Festtøj til et brag af en fest senere.

Masser af karameller

I Danmark har vi en tradition for at kaste med karameller på sidste skoledag. Karamellerne er til dem i de mindre klasser. På den måde bliver det også en fest for dem, at din årgang har sidste skoledag.

Når du skal købe karameller, behøver det ikke at være noget dyrt eller fancy. Det er ikke nødvendigvis smagen, der er vigtig. Det er mere princippet, at der skal deles karameller ud. Kan du finde karameller på tilbud, er det derfor en rigtig god løsning.

Ved du forinden, at du skal et smut over grænsen, er det oplagt at købe karameller der. Her kan der nemlig være en god sjat penge at spare. Derudover kan du også få forholdsvis store poser, så du ikke skal nøjes med en masse små.

Det helt rigtige kostume

Noget af det vigtigste til sidste skoledag er selvfølgelig kostumet. Det skal være gennemført fra top til tå. Det gør dagen lidt sjovere. Det er også en af de dage, hvor du har mulighed for at skeje ud. Du kan vælge lige det kostume, du har lyst til, uden der er nogen, der rynker på næsen. Jo vildere, jo bedre.

Men hvad skal du så vælge? Det kan kun du svare på. Det kommer meget an på, hvilke interesser du er til, og hvilken personlighed du har. Du kan med fordel finde inspiration hos kostumeoutlet.dk. Klik her for at se hele deres udvalg af kostumer til sidste skoledag.

Festtøj til et brag af en fest senere

Selvom det kan være en fest i sig selv at gå rundt i et kostume og dele karameller ud, venter der sikkert en fest senere. De fleste klasser vælger at holde en fest sammen om aften, hvor de fejrer, at de snart er færdige.

Det kan hurtigt blive en lang dag med et stramt program. Det er derfor en fordel at have styr på festtøjet, inden du tager afsted. På den måde skal du ikke febrilsk lede i garderobeskabet, når du egentlig skulle have været på vej videre.