Når du som studerende skal ud at finde et job, kan det være rigtigt svært. Selvom du søger mange jobs, kan det være let at føle at du går død i det, og ikke kommer nogen vegne. Det kan derfor være smart at stoppe op, og overveje hvorfor du ikke får de jobs du søger. Det kan have noget at gøre med dit CV

Få mere viden

Det er utroligt vigtigt at have et godt CV, for det er det dine forhåbentligt kommende arbejdsgivere skal bedømme dig ud fra. Hvis du synes dit CV er lidt tyndt, kan du med fordel tage nogle kurser. Du kan eksempelvis tage et førstehjælpskursus. Med et kursus i førstehjælp kan du vise, at du er ansvarlig. Hvis du ikke ved hvor man tager et kursus i førstehjælp, kan du tage det hos genstarthjertet. Her kan du lære alt fra hvordan du udfører hjerte-lunge-redning til hvordan du lægger en forbinding. Det kan alt sammen hjælpe dig med at få et job.

Du kan også tage andre kurser. Det kunne eksempelvis være et hygiejnekursus. Et kursus i hygiejne kan hjælpe dig til at få job i eksempelvis madindustrien. På et kursus i hygiejne lærer du eksempelvis hvordan man håndterer madvarer, og god håndhygiejne.

Arbejd, arbejd

Det vigtigste når du skal gøre dit CV bedre er, at du arbejder. Du kommer ikke til at få dit drømmejob med det samme, og indtil du gør, bliver du nødt til at arbejde i netto eller gå med reklamer. Det kan godt være at det virker træls, men timerne er godt givet ud, hvis de i sidste ende skaffer dig det job, du helst vil have. Når du synes dit job er rigtigt hårdt, kan det hjælpe at tænke på, hvor godt det er for din karriere at du arbejder. Og det er kun godt at tjene penge.