Er du i gang med en eller anden form for uddannelse? Det er for de fleste studerende en helt særlig oplevelse at studere, fordi man går i skole og blive klogere, samtidig med at man møder en masse mennesker og får mange sociale oplevelser.

Det er altså en god blanding af to meget forskellige ting, og derfor er det også vigtigt, at man har styr på at prioritere, så man altid har tid til de ting, man gerne vil nå. Her kan du altså læse mere om nogle ting, du aldrig må løbe tør for, hvis du gerne vil have det til at hænge sammen – både skolemæssigt og socialt.

God kaffe

Noget, som de fleste studerende nok på et eller andet tidspunkt bliver lidt afhængige af, er netop kaffe. Man starter dagen ud med en kop kaffe for at få energi til en lang dag med læsning og opgaver, og så er kaffen som regel også noget, man tyer til, når man sidder og skriver eksamen og gerne skal kunne holde sig vågen i lidt længere tid.

Så det er en rigtig god ide at sørge for, at du altid har et lille lager af kaffe, så du ikke skal gå i panik over, at du er løbet tør en dag, hvor du virkelig har brug for en stor kop kaffe.

Øl i køleskabet

Kaffe er noget, som rent praktisk er god at have som studerende, men det må selvfølgelig også gerne være lidt sjovt. Og lige netop derfor bør du også altid have et par øl stående i køleskabet, for man ved jo aldrig, om der pludselig kommer en studiekammerat forbi, som har brug for en pause fra læsningen og en lille øl.

At have det sjovt og blive lidt fuld er nemlig også for rigtig mange en del af det at studere.

Kondomer i tasken

I forbindelse med at studietiden for mange også er lig med festtid, så er det også ret vigtigt, at man altid har nok kondomer. Når man går rundt til forskellige fredagsbarer, vil man også helt sikkert møde nogle forskellige mennesker, som man har god kemi med.

Og når det ene fører til det andet, så er det vigtigt at være på den sikre side – nemlig med kondomer. Så find dem her hvis du ikke allerede har et lille lager af kondomer til disse særlige lejligheder.