Når man er studerende, kan det være svært at overskue at skulle på ferie rundt i verden, når man jonglerer husleje, bøger og andre udgifter på SU og måske en beskeden løn fra et studiejob. Det er en god idé at finde måder at spare på når man vil ud og rejse som studerende, en måde kunne være at spare på transporten, ved eksempelvis at rejse med interrail eller flixbus. Kigger man mere mod at spare på hoteller og oplevelser, kan det være en mulighed at spare endnu mere med en rabatkode, på den måde slipper man for at gå for meget på kompromis med oplevelserne eller hotel kvaliteten på ens rejse. 

Polen

Udover at være en populær destination for studieture er Polen også et godt bud, hvis man søger en rejse med kulturelle oplevelser og flot natur er Polen en god destination. Det store land har en rig historie og kulturarv, såvel som en smuk natur, der er altså mulighed for at tage en pause fra det kulturelle og nyde den flotte natur. Polen har et stort areal, så der er meget at udforske, hvis man bliver træt af at gå gennem gaderne i Warszawa, Krakow eller en af de andre større byer i Polen. 

Ungarn

Et andet land med en spændende historie og stor kulturarv er Ungarn, som også har en spændende fodboldhistorie, som kommer i spil når de skal være medvært til sommerens Europamesterskab i fodbold. Ungarn er et godt bud på en god feriedestination, hvis man ønsker at være en del af den europæiske fodboldfest, uden at skulle gå på kompromis med ønsket om kulturel og historisk sightseeing. 

Estland

Estland er et godt bud, hvis man vil prøve en lidt anderledes feriedestination. Landet ligger op ad Østersøen, ved siden af de to andre baltiske lande Letland og Litauen. Hovedstaden Tallinn anses som en vigtig by for teknologisk udvikling og har udover det også en rig historie. Tallinn har blandt andet været under dansk styre under Valdemar Sejr og var stedet hvor dannebrog ifølge sagnet faldt fra himlen. 

Grækenland

Søger man en god blanding af sol, strande, kultur og historie er Grækenland et godt bud på en gylden middelvej. Grækenland har et stort udbud af strande hvor man kan bade og nyde solen om sommeren, om det er på det græske fastland eller en af de græske øer som Lesbos eller Kreta. Udover at være en god destination for sol og strande, har Grækenland også en rig historie som kan opleves på både museer, men også i form af gamle ruiner der kan findes i hele landet. Det kan derfor være forholdsvis billigt at opleve den græske historie.