Annonce

For langt de fleste gymnasieelever ser man frem til dagen, hvor man stiger ombord på studentervognen. Det er en dag, hvor der venter fest og farver fra morgen til midnat, og hvor man bliver hyldet af alle klassekammeraternes venner og familier på ethvert stop. Og det er fortjent, at man bliver hyldet. At gå i gymnasiet er ikke en dans på roser, det kræver, at man lægger en masse tid og kræfter i projektet, for at man i sidste ende kan stå med en hue på hovedet. Så hvis det er din tur til at blive student snart, kan du se mulighederne hos studenterkørsel Jylland her.

Den logistiske labyrint

Når man skal have lagt ruten til ens studenterkørsel, så finder man hurtigt ud af, at det kan være en stor opgave. Der er mange steder, man skal forbi, og derfor er det også vigtigt, at man får kigget på rækkefølgen. En erfaring mange studenter får er, at man efter studenterkørslen gerne vil have tilbragt længere tid på stoppene, men mange gange er der ikke tid til det. Overvej derfor i planlægningen om nogen elever kunne overveje at slå sig sammen om et stop. På denne måde kommer der mindre køretid, og forældrepar vil kunne gøre ekstra meget ud af de stop, I ankommer til.

Ekstra udstyr

Når man lejer en studentervogn, så skal man som regel også have oppyntning til den. Hos næsten alle klasser vælger man at male bannere, som hænger udenpå vognen. Her har man helt fri fantasi til at skrive, hvad man synes er sjovt, men prøv at personliggøre dem. Udover bannere kan man i klassen aftale, om man vil være fælles om at købe alkohol til lastbilen, så der er til alle under hele turen. Det kan også være, man vil have en ølbong, nogle fløjter eller bare noget oppyntning til bussen indvendigt, for at gøre den mere festlig.

Du skal holde hele dagen

Studenterkørsel er en af de begivenheder, man vil huske i resten af sit liv, og det er sjovest at huske tilbage på en god oplevelse. Mange laver dog den fejl, at de glemmer, turen varer hele dagen og derfor drikker som var det en forfest til byen. Det bedste råd er at tage det roligt, man skal nok nå at få, hvad man har brug for den dag.