Skal du snart ud at rejse med dit studie? Så har du rigtigt meget at se frem til. Det er en fantastisk tid, hvor I kommer til at lære hinanden meget bedre at kende, end I gjorde i forvejen. Når I engang er færdige med studiet, bliver det formentligt jeres studierejser, I kommer til at tænke tilbage på med de bedste minder. Der er dog en del praktiske ting, der skal på plads, før I kan tage af sted. Her har vi samlet nogle tips til, hvordan I kan få den bedst mulige studierejse.

Lej en bus

Lige meget om I skal ud af landet til et spændende land med mange flotte byer, eller om I beslutter jer for at udforske skønne Danmark, så skal I kunne transportere jer selv rundt. Det er altid lidt en udfordring, når man er mange afsted, og det kan hurtigt blive en dyr og bøvlet fornøjelse, hvis der skal lejes biler. Derfor er der mange, der vælger at lege en bus. Hvis I vælger at lege en bus, så slipper I for at blive splittet op i forskellige grupper. Det kan være med til at ødelægge gruppedynamikken. Ved at leje en bus kan I altid være sammen, og I er sikre på, at I kommer til aktiviteterne samtidigt. Ønsker I at læse mere omkring mulighederne for at leje en bus, så kan I med fordel klikke jer ind på dette link https://www.3bustilbud.dk/lej-en-bus/.

Planlæg jeres studierejse i god tid

Har I mange forskellige aktiviteter, I gerne vil nå på studierejsen, så bør I planlægge i god tid. Dette gælder også i forhold til at skulle leje en bus. Der kan ofte være kamp om at leje en bus i ferieperioderne, derfor er det smart at få styr på det hurtigst muligt. Dette er også i forhold til at booke hotelværelser eller værelser på hostels samt flybilletter. I rejsebranchen handler det typisk om udbud og efterspørgsel, når det kommer til priserne på de forskellige services. Jo længere tid I venter, jo større er sandsynligheden for, at priserne er steget.

Husk rejseforsikringen

Det er typisk det, de fleste unge glemmer, men det er vigtigt, at I har styr på jeres rejseforsikringer. Derfor er det en god idé at gøre de andre studerende opmærksomme på, at de skal have deres rejseforsikringer i orden, inden I tager afsted. Der er ofte gode og billige løsninger for studerende, hvis der er nogle på studiet, der endnu ikke har fået tegnet en rejseforsikring.

Undersøg markedet for tilbud

Rejsebranchen er en benhård branche, og I kan være heldige at finde mange gode forskellige rejsetilbud, der måske passer til jeres behov. Derfor er det – igen – en meget en god idé at være ude i god tid, men det handler også om at have is i maven over for de rigtige tilbud. Der kan være rigtig mange penge at spare, hvis I sætter nogle dage af til at finde det helt rigtige tilbud i stedet for at gå med det første.