Går du og savner lidt sjov midt i en efterårshverdag? Er dig og din studiegruppe ved at blive godt trætte midt i studierne? Så er det oplagt at lægge op til mere fest ved at invitere studiefruppen med til en lille fejring af halloween. Denne fest kan nemlig også sagtens nydes af andre end børn.

Udklædning skal der til

Det er selvfølgelig klart, at selvom det måske ikke skal være den samme type fest, som man ville holde for børn, så skal der kostumer til. Ellers ville det jo bare være ligesom alle andre fester.

Heldigivis findes der masser af skøre og flotte halloween kostumer for voksne. Hvis du ikke er helt sikker på, at det er noget, de andre i studiegruppen er med på, så kan du altid sende dem et link som en venlig påmindelse i gruppechatten.

Har du nogle kunstneriske evner, kan du også supplere med interessant makeup og ansigtmaling. På den måde kan du tage din udklædning til nye og måske mere sofistikerede højder.

Pynt op til fest

Det er selvfølgelig ikke kun udklædningen, der kan skabe den rigtige stemning. Det er nemlig også vigtigt at pynte op til festen, på en måde der viser, at det er en halloweenfest. Det vil altså sige, at din pynt gerne skal være en kende uhyggelig.

Godter og drikkevarer

En del af halloween er også trick-or-treating. Derfor kan du altså også huske at sørge for nogle godter. Til en fest i studiegruppen er det heller ikke helt utænkeligt, at nogle alkoholiske drikke vil falde i god jord. Du kunne for eksempel lave en punch, som passer til temaet ved enten at være blodrød eller slimgrøn. I virkeligheden er det kun fantasien, der sætter grænser. Når det kommer til godter og drikkevarer, så er der nemlig gode muligheder for at få det til at passe med temaet.