Kunne du godt trænge til at komme ud at rejse? For mange handler det ikke kun om, at der er sol og varme ved at tage sydpå – det handler lige så meget om, at du her er så tilpas langt hjemmefra, at du virkelig bliver i stand til at koble fra og logge af diverse arbejdsplatforme, du måske ellers har en tendens til at tænde for og tjekke, hvis du er derhjemme.

Malta har rigtig meget at byde på, men det er langt fra alle, der er klar over de mange ting, der faktisk er at give sig til. Klik her for at finde din næste rejse til Malta, hvor du samtidig kan blive klogere på de mange forskellige ting, der er at se i den lille ø-nation. Det kan forhåbentlig give inspiration til den næste destination, frem for at vælge noget, I har prøvet at besøge før.

Familieferie eller kun for voksne?

Hvis I har børn, er det med garanti en prioritet, at de også skal kunne få noget ud af ferien. Med rigtig mange charterrejser til forskellige resorts er der automatisk sørget for, at børnene kan være underholdt gennem forskellige aktiviteter, ligesom der på de børnevenlige hoteller altid er andre familier med jævnaldrende. På trods af sprogbarrierer finder børn altid noget at give sig til med hinanden, hvilket I kan nyde godt af som familie.

Selvom man er indlogeret på et resort, hvor man praktisk talt har alt, man har behov for, kan det godt betale sig at begive sig ud i lokalområdet, hvor I kan få set en del af en kultur, I måske ikke kender så meget til. Malta er meget forskelligartet fra mange andre sydlige destinationer, og I vil blandt andet opleve et sprog, der ikke lige minder om noget, I finder andre steder. Det kan kun give gode oplevelser.