Er du en af de helsige, der står overfor dit livs eventyr ved netop at være flyttet hjemmefra og ind i en studiebolig? Så er denne guide lige noget for dig – her finder du nemlig 5 brugbare tips til, hvordan du på bedst mulig vis indretter studieboligen.

Stilfuld opbevaring af dine ting

Selvom du er studerende, har du formentlig nogle pæne ting stående, som du ikke synes, skal gemmes væk – og dertil vil et smukt vitrineskab være en perfekt løsning. Et vitrineskab er nemlig et utroligt populært møbel, der evner at få dine ting til at se mindeværdige og eksklusive ud. Du kan finde mere inspiration ved at se disse Vitrineskabe online!

Arbejdsplads

Når du er studerende, skal du naturligvis bruge en arbejdsplads i hjemmet – både til at læse og skrive opgaver. Det kan dog nemt komme til at fylde for meget, hvis du ska have plads til alle de ting – og derfor er det smart at investere i et funktionelt skrivebord, der kan klappes op og ned.

Fyld væggene ud

Det handler ikke om at bruge hver kvadratmeter, men hver kubikmeter. Derfor gør du dig klogt i at hænge ting og opbevaring langs væggene hele vejen rundt. Det giver bedre gulvplads, hvilket i sidste ende bliver det mest overskuelige.

Spar på tingene

Det handler ikke om at have mange ting, men at have de ting, man er glad for og bruger. Derfor er det bedst, hvis du ikke har for mange ting på en gang, da det abre vil skabe unødvendigt rod og forvirring – og det kan i sidste ende føre til stress.

Gode farvekombinationer

Det kan også være smart at tænke over farvekombinationer i hjemmet – hvad synes du er flot?