Det kan være svært at finde en studielejlighed i Aarhus. Dette er der flere grunde til, men det handler primært om, at du ikke er den eneste, der leder efter en lejlighed. Derfor skal man forvente, at der er stor efterspørgsel på lejligheder til studerende.

Ønsker man f.eks. at finde en 2 værelses lejlighed Århus til en god pris, skal man forvente, at det kan blive svært. Denne type lejeboliger er nemlig i høj kurs, da der er mange, der ønsker at flytte ind i dem. Det betyder selvfølgelig, at der er rift om dem.

Brug de sociale medier

Ønsker du at finde en lejlighed, du kan flytte ind i, er der flere måder at gribe det an på. En rigtig god idé, er at bruge de sociale medier, da man som regel kan finde boliger, der ikke er slået op på diverse boligportaler.

Der findes nemlig mange grupper på Facebook, der er oprettet med det formål, at folk kan finde lejeboliger i f.eks. Aarhus. Derfor er det oplagt, at du melder dig ind i disse, så du kan holde øje med, om der er dukker boliger op, som har din interesse.

Lav selv opslag

En stor del af dem, der leder efter en lejebolig på de sociale medier, vælger blot at følge med i de forskellige grupper. Det kan også være en fin strategi, men vil man gerne give sig selv de bedste forudsætninger for at finde en bolig, bør man også selv lave opslag.

Her er der naturligvis tale om, at man bør lave opslag i de grupper, man er medlem af. Ligeledes er det også en god idé at lave opslag på sin private profil, da det ikke kan udelukkes, at man kender nogen, der kender nogen, der har en bolig eller et værelse, man kan leje.

Skriv dig op i et lejerkartotek

Der er rigtig mange boliger i Aarhus og omegn, der bliver lejet ud, inden de overhovedet når at blive sat til leje på en boligportal. Det skyldes, at der er mange udlejere og mæglere, der tilbyder, at man kan blive skrevet op som interesseret i et lejerkartotek.

Det er en god idé at gøre dette. Hvis du er skrevet op i et kartotek, får du nemlig tilsendt en e-mail, når der kommer en ny bolig til leje, der matcher dine krav. Får du en sådan e-mail, skal du som regel være hurtig, hvis du vil have boligen, da der er mange om buddet.