De kendte Aykasa kasser er kendt for deres flotte design, som gør det muligt at lade dem blive en del af indretningen. Kasserne er ikke ligesom de traditionelle transparente opbevaringsboks, som altid tager ens skabsplads. Disse kasser fra Aykasa har et pænt design, som gør, at de sagtens kan stå fremme og endda blive en del af indretningen. 

Aykasa kasserne kommer i mange forskellige farver og størrelser, som du kan finde inde på Little Happys hjemmeside eller via dette link; www.littlehappy.dk/aykasa. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge Aykasa kassen, så er du kommet til det rette sted. Længere nede vil du kunne læse om hvad de forskellige størrelser kan bruges til.

Find den rigtige størrelse til din opbevaringskasse

Aykasa kassen kommer i tre forskellige størrelser – mini, midi og maxi. Disse kasser gør det muligt at få opbevaring til både nips og legetøj. Dog kan det tit være svært at finde ud af, hvilken størrelse man skal købe kassen. Det første man kan gøre er at tage et kig på målene, da de kan give dig en ide om, hvor stor selve kassen er.

  • Mini: Aykasa kassen i størrelsen mini er super god til at opbevare nips ting, som fx perler, små biler osv. Derudover kan kassen stå på spisebordet, køkkenbordet eller stuebordet og indeholde nips ting. 
  • Midi: Aykasa i størrelsen midi passer ofte ind i skabe og kommoder. Denne kasse kan holde dit tøj organiseret og dermed gøre det nemmere for dig at finde samt holde styr på dit tøj. Derudover kan denne kasse også bruges på badeværelset til at holde styr på dine badeprodukter.
  • Maxi: Aykasa i størrelsen maxi er super god til at opbevare legetøj og tøj, som ikke passer til sæsonen. Når denne kasse er fyldt kan den nemt skubbes ind under sengen eller ovenpå skabet.

Brug Aykasa i hele hjemmet

Aykasa kasserne kan du bruge i hele hjemmet. Med Aykasa kasserne kan du gøre dit hjem personligt og unikt. Kasserne kommer i mange forskellige farver, som du nemt kan mix og match, som du vil. Dette vil give dig en unik farvekombination, som passer perfekt ind i dit hjem. 

Hvis du skal indrette børneværelset med Aykasa kasserne, kan det være en god ide at lade barnet være med til at bestemme, hvilke farver der skal være inde på værelset. Dette vil gøre at barnet får en fornemmelse af, at de har været med til at indrette deres værelse. Dette vil give en dem ejerfornemmelse og dermed vil de stolt vise deres flotte værelse frem til familie og venner.