Har du brug for at opgradere dit hjemmekontor eller har du lige fået et hjemmekontor, som du skal have fyldt ud, så har kontor-papir.dk alt du har brug for.

Du kan få tilbehør til din computer, så du har alt, du skal bruge. Du kan for eksempel få computerskærme, så du kan have flere forskellige skærme i gang på samme tid. Du kan købe ny mus, mussemåtte og tastatur, så du er fri for at sidde at bruge det lille tastatur og touchpad på din bærbare computer.

Har du brug for en kontorstol, så du sidder bedre, når du arbejder fra hjemmekontoret? Så har vi også sådan en til dig. Vores kontorstole har armlæn og er ergonomiske, så de er behagelige at sidde på, mens du arbejder. Du kan også få andre kontormøbler, som for eksempel en faxmaskine, en scanner, makuleringsmaskiner og lamineringsmaskiner, så du har mange muligheder for at få alt, hvad du kunne have brug for på dit hjemmekontor – og selvfølgelig også skraldespande, så du har noget at smide alt dit skrald i.

Et hjemmekontor har også brug for god opbevaring og arkivering, så der ikke kommer rod i alle dine papirer. Derfor kan du hos kontor-papir.dk også få opbevaringsskabe med skuffer, så du ikke behøver at have alle dine mapper fremme. Derudover har vi selvfølgelig også alverdens mapper og hængemapper, så du kan holde styr på alle dine papirer og have system i dem. Du kan også købe en dokumentholder til at stå på skrivebordet, så dokumentet, du bruger, kan stå op, så du kan se det og ikke behøver at læne dig frem for at se det liggende på skrivebordet.

Et hjemmekontor er selvfølgelig ikke komplet uden en masse kontorartikler, og her har vi også en masse forskellige, så du kan få alt, hvad du har brug for. Du kan blandt andet få notesbøger og blokke til at skrive på, notestativ, så du nemt kan lave noter, og blanketter, så du ikke behøver at lave dem selv. Du har selvfølgelig også brug for noget at skrive med på dit hjemmekontor, så derfor har vi alverdens forskellige skriveredskaber. Du kan få forskellige, kuglepenne, blyanter, markerpenne, overstregningspenne og selvfølgelig også viskelædere. Skal du kan mulighed for at rette i dine dokumenter, kan du også få forskellige rettepenne og rulletape.

Hos kontor-papir.dk kan du købe alt, hvad du har brug for, lige meget om du skal have fyldt et nyt hjemmekontor ud eller du skal have tilføjet noget til dit eksisterende hjemmekontor.