Måske synes du, at det er ved at være tid til, at få opdateret udtrykket i din stue. Er det sandheden for dig, er kan du læse med her, og få tips til hvordan små justeringer i din indretning, kan give et helt nyt udtryk.

Udskift nogle enkelte møbler

Måske er du ved at være træt af, at se på nogle af de møbler, du har haft i alt for lang tid. Ved at skifte et par møbler ud, vil din indretning komme til at se helt anderledes ud. Det kan være, at dit sofabord skal skiftes ud med et planke sofabord, for at du kan hoppe med på trenden hvor håndlavede ting, og specielt håndlavede borde, er meget eftertragtede. Sofaborde er ikke en alt for stor ting, og det vil altså i mange tilfælde være billigere at skifte sofaborde ud, end eksempelvis en sofa.

Andre mindre møbler du kan udskifte er en lille skænk, en gammel stol eller måske dit spisebord. Det behøver ikke at være noget stort, for at skabe en effekt. Du kan endda overveje at starte med, bare at flytte rundt på dine møbler. Det vil straks give dig en ny fornemmelse af din stue. 

Sæt farverne i spil

En anden ting du kan overveje at justere, er farverne på væggene. Indretning af hjemmet er i høj grad bestemt af de farver der dominierer, og de bestemmer i høj grad hvilket udtryk din stue har. Jordnære farver som beige, brun, varm grå og nedtonede grønne nuancer vil give en følelse af ro, som vil stå godt i spænd med håndlavede borde. 

Men også mere vovede farver som en skarp rød, en dyb grøn og en varm gul vil kunne give en god kontrast til de håndlavede borde og vil tilmed kunne give din indretning mere kant og personlighed. 

Fyld på med accessories

Sofaborde er gode til mange ting. Man kan smide fødderne op på dem, og man kan bruge dem som flade til at sætte boligartikler på. Sofaborde med en komposition af en vaser, lysestager og magasiner, som komplimenterer det overordnede farvevalg, kan være med til at give din indretning en rød tråd fra start til slut. Tilmed vil bolig accessories være med til at give dine håndlavede borde en helt speciel karakter, og skabe kontrast mellem det fabrikerede og det hjemmelavede. Så sæt gang i din indre indretningsarkitekt og find en masse små nips i matchende farvetoner. På den måde vil du hurtigt opdage, at du måske kun behøver at justere en smule, for at opnå et helt nyt udtryk.