Måske er du lige flyttet hjemmefra, måske flytter du som allerede udeboende eller måske kunne du bare godt have brug for studievenlige priser. Vi kender jo studierabatten fra alle steder nærmest, især der, hvor det originalt er lidt dyrt, som for eksempel restauranter. Det er ikke studierabat, som møbelkompagniet tilbyder. Nej, det er derimod priser, der er venlige selv for den studerende. Men det er ikke en studierabat, da det også henvender sig til alle dem, der enten vil spare på møblerne eller som har et stramt budget.

Når man tænker ordene ’spare’ og ’budget’, så tænker man ofte på ting, der så derfor ikke kan være af så høj kvalitet. Men denne tanke må du slippe lige nu og for altid. Fordi der er nogle, der formår at binde kvalitet og gode priser sammen- og hvis du er interesseret i det, så er du kommet til det helt rette sted.

Den sikre overgang fra ”hvad har jeg råd til?” til ”hvad har jeg brug for?”

Med disse gode priser kan du nu forkæle dig selv uden at gøre det store. Så længe du holder dig til disse fantastiske møbler, så forkæler du både dig selv og sparer penge samtidigt- to fluer med ét smæk.

Og nu, hvor du er 100% overbevist, så er det tid til at kigge på det udvalg og det sortiment, som du bliver tilbudt. Som studerende er ting til et kontor for eksempel meget relevant. Et skrivebord er udgangspunktet for den gode læring, og netop sådan et kan du få til fine priser. Du kan ’opgradere’ det og vælge eksempelvis et skrivebord med skuffer og opbevaringsplads. Opbevaring er der også mange læsninger til. Få styr på alle studiebøgerne med en bogreol og styr på alt tøjet med en ny garderobe.

Top det hele af med en sofa, så du kan få en pause fra studiet.