Har du gået og overvejet at få renoveret eller fuldstændig omlagt din terrasse? Så er du det helt rigtige sted. Her vil du få hjælp til hvilke udstyr du skal bruge til det og hvordan man gør det. Det er et hårdt arbejde og tager lang tid.

Hvordan er fremgangsmåden?

At bygge sin egen terrasse er et projekt, som tager lang tid. Dette er en lang proces, så det er vigtigt at være klar over det, inden man faktisk starter projektet.

Hvis man vælger at bygge sin egen terrasse, så er det første man skal er at måle grunden af. Hvor stort skal området være. Derefter skal man lave grunden. Det ville være optimalt at lægge beton under. Du skal være opmærksom på, at vinklerne er ens. Herefter skal man måle op til gulvbjælkerne. Nu er det vigtigt at skrue bjælkeskoene fast. Det er dem som bærer gulvbjælkerne. I princippet har du nu din terrasse. Nu sætter man brædderne på, som man vil. Det er bedst at starte fra huset af.

Hvilket udstyr skal man bruge?

For at bygge sin terrasse skal man selvfølgelig have lidt værktøj liggende eller også skal man skaffe det. Først og fremmest er det vigtigt med en pladevibrator. Det er vigtigt at forberede jorden med en pladevibrator, for bedst mulig bund. Man kan enten leje en pladevibrator i en bestemt tid eller også kan man købe sin egen.

Herudover skal man også bruge en boremaskine til at bore skruer og søm ind i bjælkerne.

Det er også vigtigt med en træskærer som kan skære træet i den størrelse man ønsker.

Hvis man derimod vil lave en terrasse med fliser, så skal man bruge en flisesliber.

Det kunne også være rart med noget hjælp fra venner eller familie, så kan man gøre det til et hyggeligt projekt.