Der er mange til at huske på, når du skal flytte ind i en ny lejlighed. Du skal overveje hvilken farve væggene skal have, hvilken sofa du skal købe og ikke mindst hvordan dit soveværelse skal indrettes. Midt i stressen omkring flytning, er det let at glemme noget. Derfor er det også vigtigt at du holder hovedet koldt og tænker dig om.

Sikkerhed først

Det kan være let at springe over hvor gærdet er lavest når det kommer til sikkerhed i hjemmet. Det kan eksempelvis være at du ikke købe en røgalarm, fordi du ikke tænker, at det er nødvendigt. Men røgalarmer kan redde liv, og de er derfor meget vigtige. Det er dog også vigtigt at du køber batterier til dine røgalarmer. Ellers virker de ikke. Du kan købe masser af batterier online.

Hvis du har børn eller hvis der tit kommer børn i dit hjem, skal du huske at opsætte børnesikringer. Man kan få mange forskellige børnesikringer. Der findes først og fremmest sikringer til vinduer og skuffer. De kan sørge for at børnene ikke for fat på giftige ting, eller ting som de ikke må få fat på. Børnesikringer på vinduer kan sørge for at børnene ikke kravler ud ad vinduet.

Husk at få det hele med

Det er let at glemme de små detaljer når man skal flytte. Du skal huske vækkeuret, sovseskeen og fjernbetjeningen. Det kan hjælpe at skrive det hele ned. Hvis du skriver alle de ting ned, du skal bruge, får du et større overblik, og du undgår at glemme noget. Du kan også gå en tur i dit nuværende hus, eller din nuværende lejlighed, for at se hvad du skal bruge i din nye lejlighed. På den måde kan du få øje på de ting du måske ikke ellers ville tænke over.