Som studerende er det ikke sikkert, at du har det største rådighedsbeløb til at indrette dit hjem. Til gengæld behøver det ikke at betyde, at du ikke kan skabe et hyggeligt hjem, hvor du føler dig godt tilpas. Det handler bare om at finde de rette løsninger, der gør, at du kan indrette dit hjem samtidig med, at du sparer penge.

Gå på jagt efter fine genbrugsmøbler

Genbrug behøver ikke at betyde gamle og grimme ting. Du kan derimod finde rigtig mange fine, brugte ting og møbler. Genbrugsting er som regel altid billigere end helt nye ting, og så har de ovenikøbet ofte noget mere sjæl og karakter. Genbrugsting- og møbler kan du bruge som de er eller give dem en make-over selv.

Du kan f.eks. finde rigtig mange fine, gamle kommoder, som du kan slibe og give en omgang maling eller olie. Pludselig står du med en rigtig fin kommode, som ser nærmest ny ud.

Led efter fine detaljer på nettet

Du kan finde et rigtig stort udvalg af alverdens forskellige ting, når du går på nettet og kigger. Det gælder også boligting. Når udvalget er så stort, er det ofte også muligt at spotte nogle gode tilbud. Hvis du er på jagt efter fine detaljer såsom vaser, billeder til væggene m.m., kan du gå på nettet og lede efter det. Du kan se mere her.

Vær kreativ og lav dine egne ting

Du kan også altid komme rigtig langt ved at være kreativ. Der er mange ting, du kan lave helt selv. Det er alt fra møbler til kunst til dine vægge. Du kan springe ud i selv at male et billede til din væg. Du kan også bygge et spisebord eller en kommode selv. Der findes rigtig mange guides til gør-det-selv-projekter rundt omkring, som du kan følge.