blå bog bestilling

En rigtig Blå Bog

Trykt som en rigtig bog med hardcover og limbinding.

Langt billigere end CL Ceifert, og med nem online bestilling.

Blå bog til Gymnasiet, hvor i selv designer og bestemmer hvilket indhold i vil have. I kan downloade gratis word skabeloner til opsætning. Herefter bestilles bogen, og coveret designet online i samme snuptag.

Der kan vælges mellem både hardcover og softcover i lækker kvalitet.

Blå bog til efterskoler er ofte langt billigere i tryk, hvis hele efterskolen bestiller samlet, som for det meste indeholder langt flere elever og større oplag end en almindelig skoleklasse. Opstart  på tryk er samme pris om man skal have mange eller få bøger, derfor er stykrpisen på store oplag ofte billigere.

Som noget nyt kan du købe “blå” Grøn bog til kasserner, hvor der er lavet særligt cover design, der er tilpasset med camouflage design, så du kan kende forskel i reolen.

Find en guide i opsætning og forklaring af bestilling på blå bog siden her.

Som noget nyt kan du bestille et sæt badges til sidste skoledag, men 24 sjove kåringer af for eksempel Årets bommert, klassens klovn eller Årets OMG, et minde om din skoletid som holder i mange år.

kåringer sidste skoledag

En Blå bog er også noget man ofte vender tilbage til gennem årene, hvor det kan være sjovt at mindes tilbage til den tid. Eller de dage hvor man har jubilæum med klassen eller hele skolen, er man ofte ret populær hvis man medbringer en udgave af den blå bog i alle har fået. Når i selv har fået børn, er det ofte et godt grin til underholdning på jeres bekostning endnu engang.

Et godt billede hører til, og hvis I har mulighed for det, så skift skolefotoet ud med billeder fra årets begivenheder, fx gallafesten, idrætsdagen, temafesten eller studieturen.

Go fornøjelse 🙂