Dette indhold er sponsoreret.

Alle os studerende kender til det. Der er massere af pensum på semesterplanen til den kommende uge, og du er ikke kommet igang endnu. Du kan mærke den dårlige samvittighed klemme sig på, og den udvikler sig til en konstant plage i ens baghoved. Til sidst bliver det så slemt, at du er nødt til at begynde på læsningen. Men så møder du næste problematik – overspringshandlingerne. De findes i mange former som for eksempel, støvsugning, sociale medier, opvask, tøjvask osv. Men ingen af dem er egentlig brugbare. De spilder bare din tid endnu mere, og du fortryder med det samme lige bagefter. Så vi har tænkt – hvis du skal gøre det, så kan du lige så godt gøre det ordentligt. Vi vil derfor komme med tre forslag til overspringshandlinger du ikke vil komme til at fortryde.

Et afbræk fra hverdagen

Vores første forslag er: køb et gavekort til kroophold. Tag væk og få et break fra den konstante dårlige samvittighed. Den er slemmere, hvis du går rundt derhjemme. Tag derfor afsted på et dejligt og afslappende kroophold, hvor du kan få tankerne væk og ladet batterierne op. Lad bøgerne og computeren ligge derhjemme. På den måde er det slet ikke en mulighed at kigge læsningen, hvis samvittigheden banker på. Det er en af de mest effektive måder at få fornyet energi.

En biograftur 

En anden effektiv overspringshandling er en biograftur. Tag ind og se den nye James Bond film eller Ternet Ninja 2. Grunden til den høje effektivitet er, at du er nødt til at følge med i filmen. Du vil blive godt underholdt, og det er pinligt at gå midt under filmen, hvis man skulle få alt for dårlig samvittighed. Derudover skulle du alligevel ind og se en af filmene før eller siden, så derfor kan du lige så godt bruge det som den effektive overspringshandling, det er.

Tag på Café

Tag på cafe eventuelt med en fra dit studie eller måske bare en anden studerende, som vil kende til følelsen af den dårlige smag i munden. Nogle gange er det godt at få talt om problemerne, og der findes måske ikke andre mere kvalificerede end dine medstuderende. Det kan være at de heller ikke er lige så langt som dig. De vil sikkert også sætte pris på at få en invitation, da de højst sandsynligt har brug for præcis det samme som dig – nemlig effektive overspringshandlinger.