Mange unge har dårlig selvtillid, og årsagerne hertil kan være mange. Blandt andet viser flere undersøgelser, at unge, som kæmper med deres faglighed, enten kan udvikle eller har udviklet lav selvtillid. En måde at imødekomme dette på kan blandt andet være ved hjælp af lektiehjælp. I artiklen herunder kan du blive klogere på, hvordan lektiehjælp kan være en investering i bedre selvtillid. 

Helhedsorienteret lektiehjælp 

Ikke alle er lige dygtige i skolen, og det er bestemt heller ikke alle, som er lige gode til alle fag. Selvom der ofte er en fælles forståelse for dette, så kan den manglende faglighed være med til at påvirke unges selvtillid. Det er derfor vigtigt, at grundskolerne ikke kun har fokus på faglighed, men i høj grad også de unges trivsel, selvtillid og motivation for at lære nye ting. Hvis du er én af de mange, som ikke helt kan huske de tyske grammatiske bøjninger eller ikke har knækket koden til brøkregninger, så har du med lektiehjælp i københavn muligheden for at blive bedre til lige netop det og meget andet. Med hjælp fra kompetente undervisere fra Learny kan du få hjælp til matematik, dansk, engelsk, tysk, fransk, spansk, fysik, biologi og geografi. Ikke nok med det store udvalg af fag, så er underviserne helhedsorienterede og har fokus på din trivsel og selvtillid. 

Billig lektiehjælp med gode resultater 

Learny tilbyder billig lektiehjælp, så alle kan få en god start på deres ungdomsuddannelse og videre ud i livet. De har derfor også lavet forskellige løsninger afhængigt af, hvad du som ung studerende har brug for. Hvad enten man vælger en timepakke på 12, 24, 48 eller 72 timer, så vil du opnå en ny og forbedret faglighed. Det kan ofte være en stor beslutning af få lektiehjælp, da man som ung kan finde det intimiderende at skulle undervises af fremmede. Derfor kan du og dine forældre møde alle lektiehjælperne på hjemmesiden, og du kan herefter komme i gang med at modtage den rette hjælp. Lektiehjælpen vil være skræddersyet til dine behov, så når I skal finde frem til hvilken lektiehjælper, der vil passe lige præcis til dig, kan I vælge ud fra personlighed, fritidsinteresser samt undervisningstil. I vælger selv, om undervisningen skal foregå i private omgivelser – hvor du er i trygge, vante omgivelser – eller om lektiehjælpen skal foregå online. Lige meget hvad, så har lektiehjælperne de rigtige redskaber til at udføre en kompetent og givende lektiehjælp.