Et stillesiddende studieliv kræver, at man får motion og holder sig fysisk aktiv, når hovedet ikke er begravet i bøgerne. Får du motion nok? Det kan være svært at finde tid og penge, hvis motivationen skal holdes ved lige. Derfor er det vigtigt, at du får en form for bevægelse, som du synes er sjov. Find en studiekammerat og prøv tennis!

Tennis er ikke kun for dem med penge

Mange opfatter tennis som en rigmandssport. Det er det måske også, men tennis er også for familier og studerende. Tennis er en enormt underholdende sport, hvor hele kroppen bliver rørt, uden at du lægger mærke til det. Sporten kræver heller ikke meget udstyr. Du kan nemt bruge det sportstøj, du har og ellers er det kun en ketcher, du skal have fat på. Det behøver skam ikke være en dyr investering. Køb en billig tennisketcher hos Tennisshoppen. Når først du har tennisketcheren på plads, er det bare med at komme i gang med at spille.

Sjovt samvær med dine medstuderende

Skal det være rigtig sjovt at spille, er det en god ide at samle en lille gruppe, som fast kan spille sammen. Det kan være din studiegrupper eller andre du kender fra studielivet. Er I flere om at booke bane, bliver det samtidig billigere. Er I ude i god tid, er det nemt at booke. Som studerende er der bedre muligheder for at booke, mens andre er på arbejde, og derfor kan et spil tennis nemt presses ind mellem timerne.  Tennis er en god måde at være social på, mens I får jer rørt. Det er sjovt og sundt, og noget helt andet end at stå og kigge ind i en mur nede i fitnesscentret. Tennis har både den sjove del, men også konkurrenceelementet. Det er fedt at kunne vinde over sine studiekammerater. Noter resultaterne fra gang til gang, så I over en periode kan se, hvem der har vundet flest gange.

Tennis for alle

Bliver du bidt af tennis, behøver du ikke holde det til din studiegruppe. Tennis er for alle, så du kan sagtens invitere venner og familie med på banen. Alt dine venner og familie behøver er en tennisketcher, så der er ingen undskyldning for ikke at prøve kræfter med tennis.  Tennis er en billig motionsform, som er super sjov. Alle kan være med og alle kan få noget ud af det.