Vedhæft dit visitkort

Når du har brugt tid på og sendt din ansøgning, så kan det være en god ide at vedhæfte et personligt visitkort.

Et visitkort er meget nemmere at gemme, og risikerer ikke så ofte at ende i en støvet arkivskuffe.

85×54 mm er defineret som standardformatet på et visitkort. Det betyder, at det kan køre på den mest effektive trykproces, når dit visitkort har dette mål. Når trykkeriet er effektivt, sparer du penge, og derfor er standardpriserne så lave på nettop denne størrelse.

Sommetider har man jo lyst til (eller brug for) at skille sig ud, og skal du bruge et visitkort i skæve formater, er der selvfølgelig også hjælp at hente hos Trykkeriet.

De fleste visitkort er trykt på en side og blank på den anden, men det er faktisk ikke ret meget dyrere at få tryk på begge sider. Uanset hvor meget farve du vil have på.
Degn Grafisk trykker for eksempel visitkort helt ned til 100 stk og på lækkert Ensocoat papir i 300 gram, hvilket er et fint og kraftigt papir, uden det koster en bondegård.

Så er du en af dem, der søger praktikplads eller job, ved at gå en runde og hilse personligt, er det nemt lige at have en lille stak visitkort i lommen.

Hos de fleste trykkerier, skal du have en trykklar fil, men hos dette trykkeri, kan du også få hjælp til design, og har du planer om at få et logo udarbejdet, er der også hjælp at hente til det.

VIsitkort på genbrugspapir er en lille smule dyrere, men kun for pengepungen, vi ved jo alle at der er meget bedre for miljøet, og signalet du sender med et visitkort på genbrugspapir gør indtryk.