Hvis du gerne vil have det optimale ud af din smartphone, så er der en række tilbehør, du med fordel kan investere i. Hvis du er studerende, er pengene dog formentlig små. Derfor har vi her lavet en liste over prisvenligt tilbehør til din smartphone, som selv en studerende har råd til.

Beskyt skærmen med skærmbeskyttelse

Det er helt afgørende, at du passer godt på din smartphone. Du bruger den sikkert mange gange i løbet af dagen, og den er på mange måder et uundværligt værktøj. Skulle den gå i stykker, kan det blive dyrt at få den repareret og endnu dyre hvis du skal købe en helt ny. Som studerende er det sjældent noget, der er plads til i budgettet. Derfor er det vigtigt, at du køber en god skærmbeskyttelse til din smartphone.

Det gode ved skærmbeskyttelse er desuden, at det er billigt – særligt hvis du selv kan montere det. Og det er faktisk ikke så svært. Du kan finde flere guides på nettet.

Beskyt hele telefonen med et cover

Du bør dog ikke nøjes med skærmbeskyttelse, for at passe godt på din smartphone. Du bør også investere i et cover, som beskytter telefonens bagside. Du undgår nemlig ikke at der kommer grimme lommeridser på den, som faktisk nedsætter dens værdi, hvis den engang skal sælges. Hvis du køber et såkaldt ”uægte” cover, kan de fås for billige penge.

Husk at beskytte dine Airpods

Hvis du har en iPhone, har du garanteret også et par Airpods. Mange husker at beskytte deres smartphone, men glemmer at beskytte deres Airpods, som altså også er temmelig dyre. Husk derfor også at købe et Airpods etui cover. Med et Airpods etui cover beskytter du dine AirPods mod ridser, slag og stød og personliggør dem samtidig. Airpods etui cover er derfor et must-have for enhver som har AirPods høretelefoner. Airpods etui cover koster ikke mere end ca. 50 kr.