Når man er ung og studerende, kan det til tider være svært at få økonomien til at hænge sammen. Denne er ofte begrænset, blandt andet fordi størstedelen kommer fra SU’en. Og når først der er betalt for både husleje, mad og andre regninger, man skal forholde sig til, er der ikke altid meget til overs til blandt andet hverdag eller fritid.

Den trange økonomi skyldes dog også, at de unge mennesker vil bo i de større byer, hvor studierne ligger. Her er vennerne, her er det pulserende liv lige uden for døren, men her er priserne også banket helt i toppen.

Bosæt dig i Brovst

Derfor kan det i mange tilfælde betale sig at tage et kig på de mindre, nærliggende byer. Ofte kan der være mange penge at spare på at bosætte sig i disse frem for de større byer. Og de ekstra penge i økonomien betyder mere luft til andre ting.

Det være sig for eksempel lidt ekstra hverdagsluksus og selvforkælelse, flere oplevelser med vennerne, og hvad du ellers drømmer om.

Hvis det lyder som værende en god ide, og du skal studere i enten Hjørring eller Aalborg, så bør du vende dit blik mod den nordjyske by, Brovst.

Slip for at gå på kompromis

Her er det nemlig muligt for dig at flytte ind i enten hus eller lejlighed lige såvel, som du kan enten leje eller eje, og det til meget billige priser. Og det betyder, at du også kan få det, du leder efter for eksempel i forhold til plads.

Når man flytter ind i de større byer, er det ofte en nødvendighed at gå på kompromis. Det er særligt noget, der gør sig gældende med pladsen, hvorfor det her ikke kun er økonomien, der er trang, men også de få kvadratmeter, du skal indrette dig på.