Der er ingen, som siger, at det behøver at koste mange penge at holde en fest. Som studerende er pengene ofte små, og du har sikkert ikke det store budget til at holde en fest. Men hvis du meget gerne vil holde en fest for venner og familie, så kan det stadigvæk lade sig gøre. Her finder du fire gode tips til at arrangere en fest på budget som studerende.

  1. Start med at lægge et budget

Først og fremmest skal du lægge et budget, så du ved, hvad du kan bruge på festen. Det er altid en god idé at have et budget, så du ved, hvad du har at gøre godt med. På den måde ender du ikke med at bruge for meget uden, at du ved det.

  1. Find ud af hvad der er vigtigst

Når du har lavet et budget, skal du i gang med at fordele pengene. Du bør finde ud af, hvad der er vigtigst for dig og lave en prioriteringsliste. Det hjælper dig med at foretage de rette valg.

  1. Sørg selv for det hele

I stedet for at hyre nogle andre til at lave noget, så gør det hele selv. Dette kan spare dig for en masse penge, og du får det præcis, som du vil have det. Hvis det er muligt, så hold festen hjemme hos dig selv eller hos dine forældre. Derudover kan du også selv lave maden og pynten selv.

  1. Køb drikkevarer på tilbud

Drikkevarer kan være en dyr post. Du kan bede folk om selv at tage drikkevarer med. Dog er det rart at have en smule til at starte ud med. Her kan du gøre brug af gode vin tilbud samt andre former for tilbud på drikkevarer.