Det er klart, at det kan være svært at få råd til det, man gerne vil have, når man er på SU. Det er ikke mange penge, man får, når man er studerende. Man når man studerer, så er det også ofte fordi, at man kommer til at tjene flere penge senere i livet. Derfor er der intet i vejen med, at man tager et lån, så man kan skabe en lidt mere sjov hverdag for sig selv.

Der er masser af muligheder for de studerende

Hvis du er studerende, så er der masser af muligheder, hvis du gerne vil tage et lån. Der er faktisk lån til studerende, som skal gøre det nemmere at finde et attraktivt lån, mens man er under uddannelse. Det er klart, at det kan være svært at få råd til f.eks. at tage et lån i banken, hvis man er studerende, for det er også noget, som man skal godkendes til.

Find et billigt lån

Du skal heller ikke være alt for nervøs for, at det bliver dyrt for dig at tage et lån. Du kan bare lede efter det  billigste lån, du kan finde, dvs. et, hvor der ikke er så høje renter på. Så betyder det nemlig, at der heller ikke er så mange penge, som du skal betale tilbage. Der er mange forskellige lån, og det er vigtigt, at man læser alt igennem om det lån, som man vælger at tage. Hvis du tænker dig godt om, så kan du sagtens finde et lån, som passer godt til dig, og som du kan tage med ro i maven.

Du skal have en god tilbagebetalingsplan

Noget af det, der er vigtigt at have for øje, når man gerne vil tage et lån, det er, at man skal have en god tilbagebetalingsplan. Det er sådan en, der er realistisk, og så er det en, som man kan overholde. Det nytter ikke noget, at du lover at betale flere penge tilbage hver måned, end hvad der faktisk kan lade sig gøre i forhold til din økonomi.

Lev ikke fattigt på SU

Det kan være svært bare at få råd til at leve et normalt liv, når man er på SU. Det kan faktisk være svært bare at finde en husleje, som man har råd til at betale. Derfor kan du vælge at tage et billigt lån, eller du kan arbejde lidt ekstra ved siden af studiet for at få råd til det hele.