Går du og mangler lidt penge ved siden af din SU? Eller mangler du bare noget at lave ved siden af studiet? Et studiejob er altid en god ide for dem, som gerne vil have lidt ekstra penge udover SU’en. Dog kan det være svært at finde et job, som opfylder ens behov, så det passer ind i ens fritid. Derfor kan det være en spændende ide at udforske jobs, som ikke er helt så almindelige som eksempelvis butiksmedarbejder. Find måder at udfolde dig kreativt hvor du på samme tid tilføjer til din uddannelse.

Start en hjemmeside

Hvis du er vild med internetverden, så kan det være at starte en hjemmeside, er noget for dig. Det er selvfølgelig ikke givet, at du med det samme tjener en masse penge. Dog er det en sjov og spændende måde at arbejde på. Denne hjemmeside kan omhandle dit studie, hvor du eventuelt kan give en platform til dine medstuderende til at dele tips og tricks vedrørende jeres studie.

Du kan også lave videoer, som du lægger ud på nettet, hvor du deler din hverdag med dine seer. Dette er ikke en sikker måde at tjene penge på, men det er et spændende projekt, du kan have til at køre ved siden af studiet.

Udfold din kreative hobby

Hvis du er kreativ og dygtig til noget inden for den kreative verden, kan du begynde at sælge dine kreationer. Det kan være, at du er vild med at hækle. Online kan du sælge dine hæklede projekter. Her er det også muligt at tage imod bestillinger. Dette gælder for alle former for kreative hobbier. Det kan være at du enten maler, laver ting i glas, laver tøj og tasker i læder og så videre.

Brug din kreative hobby som et job ved siden af dit studie. Du kan selv bestemme hvor lidt eller hvor meget, du vil sælge og lave.

Bliv tekstforfatter

Som onlineskribent har du mulighed for at skrive en masse forskellige tekster, som kan handle om alt mellem himmel og jord. Derudover kan du også blive erhvervsoversætter. Som erhvervsoversætter hjælper du private og offentlige firmaer med at oversætte tekster på for eksempel hjemmesider. Find ud af mere om erhvervsoversættelser online og brug dit sprog i dit job. Som tekstforfatter i alle former kan du forbedre dit skriftlige sprog, hvilket kan være en stor hjælp til dit studie. Hvis du elsker at skrive, så er dette alternative job måske noget for dig.