Er du ung og studerende? Måske er du ved at være færdig? Måske er du på vej ind i dit sidste semester. Måske er du på vej ud af dit sidste semester? Måske er du lige startet, men allerede begyndt at tænke på fremtiden og hvad du skal leve af. Måske indebærer denne fremtid din egen virksomhed? Hvis den gør, så skal du være sikker på, at du har styr på dit seo. Ellers kommer du ikke godt fra start!

Læs mere på https://seomentorhanne.dk/seo-optimering/.

Seo handler om internet placering

Bare så vi er sikre på at alle er med, inden vi begynder at snakke om seo, så kan det være en god ide, lige at definer, hvad det er præcist. Når man lægger en hjemmeside ud på internettet og op på en søger base. Så skal denne søge base jo vide, hvad der står på din hjemmeside. Den skal kunne se, hvad din hjemmeside har at byde på. Men der findes ikke nok mennesker på jorden, til at læse alle hjemmesider i verdenen igennem. Derfor beder man robotter om at gøre det. Men disse robotter kan ikke direkte læse, hvad der står på din hjemmeside.

Hvad de kan læse, er seo artikler. Altså de seo artikler, som du lægger op på din hjemmeside. Men hvad er så dette? Det er artikler, som er skrevet, som var de artikler, der kunne lægge på din hjemmeside, bortset fra at de ikke gør. Det er usynlige artikler på en måde. Disse definerer så, overfor robotterne, hvad din hjemmeside handler om. På denne måde, kan robotterne så fortælle søgebasen, hvad din hjemmeside er for én mere præcist. På denne måde ved søge basen præcis, hvornår den skal foreslå din hjemmeside overfor hvilke søgninger og overfor hvilke mennesker. Altså jo mere præcis seo, de højere ligger man i søge resultaterne, hvis kunder søger efter dig og dit produkt!

Seo optimering kan forstærke resultatet

Men det lyder jo meget simpelt, gør det ikke? Du tænker sikkert, at det kan du da sagtens selv finde ud af. Og det skal du også være mere end velkommen til. Men det svære ligger ikke i, at lave seo artikler generelt. Det svære ligger i at optimere resultatet. Det svære ligger i at lave perfekte seo artikler. Eller i hvert fald rigtig gode artikler. Nogle som ikke bare placere dig i resultatfeltet, men på den første side, hvis ikke op i toppen. Det lyder måske for nemt. Som om man kan snyde sig til at en første plads. Men hvordan tror du første pladserne gør det?

Den måde man optimerer dem på, er at bruge keywords. Finde det keyword, som flest folk søger på, når de søger efter specifikke produkter og ting. Og dette er det svære. For disse skifter hele tiden og er meget flydende. Du skal hele tiden være opmærksom på foregående trends og andet. Det handler om at holde øje med konkurrenterne og den generelle verden indenfor dette produkt. Og bagefter, så skal det også sættes ind i artiklerne på en naturlig måde. Ikke for meget eller for lidt!