De fleste studerende erfarer, at SU’en ikke rækker langt, og det derfor er godt at spare penge, hvor man kan. Et godt studietips er, at du kan spare penge på offentlig transport ved at cykle. Du kan læse nærmere om her, hvordan du kan spare penge ved at benytte cykle.

Sådan sparer du penge ved at cykle

Når man skal købe en ny cykel, kan det være en større udgift for en studerende. Her bør du minde dig selv om, at du fremadrettet kan spare en del penge, når du ikke længere betaler for at tage bussen eller toget. Du kan købe en cykel, som passer til dit budget, blandt andet Jupitor har et bredt udvalg af cykler i forskellige prisklasser. Ved at vælge at cykle, har du hurtigt tjent pengene ind igen. Så pengene du bruger på en ny cykel, er en god investering for dit månedlige budget og din økonomi på længere sigt.

Har du langt til studiet eller studiejobbet?

Måske du har langt til studiet eller til dit studiejob og synes, at der er langt at cykle? Du kan derfor overveje at købe en el-cykel hos Jupitor, som kan gøre turen mindre hård og hjælper dig med at komme frem. Selvom en el-cykel er dyrere, kan det godt betale sig og du kan stadig spare penge på længere sigt, fremfor at bruge penge på offentlige transportmidler.

Køb en cykel på udslag

Der er ingen grund til at købe en cykel til fuldpris, da der ofte er tilbud på cykler. Når der er tilbud på cykler, er der mange penge at spare og særligt for en studerende. Afhængig af hvilken cykler du køber, kan du spare alt fra et par hundrede kroner og op til flere tusind kroner. Du kan blandt andet hos Jupitor finde flere tilbud og forskellige modeller af cykler, som er på udsalg.