Videomarketing bør være en helt central del af din marketingsstrategi, da film og video er en af de mest effektive måder at kommunikere og få dit budskab ud på.

Film og video på nettet er således helt afgørende for, at din virksomhed kan skabe synlighed omkring dit brand og dine produkter, mens video på samme tid øger konverteringen og skaber et bedre salg.

Derfor bør videomarketing til de sociale medier være en uundgåelig del af din daglige marketing, og mens det tidligere var en god mulighed, er det i dag en nødvendighed for at sikre en sund og vækstende virksomhed, der tiltrækker nye kunder og vinder nye markedsandele.

De mange gode grunde til at video er perfekt til marketing

Video er som sagt den mest effektive måde at kommunikere på, og det er nødvendighed for at få dit brand og dine produkter til at skille sig ud på nettet, der i forvejen er fyldt med indhold som tekst og billeder.

I en onlineverden fyldt med indhold har film og video de bedste forudsætninger for at fange forbrugerens opmærksomhed på en måde, som hverken billede eller tekst kan.

Med hensyn til at kommunikere, så kan du sige en helt masse ting med en video, som du ikke kan med et billede i en stillestående annonce, mens video har den fordel over tekst, at du kan sige en masse på ganske kort tid og uden at skræmme forbrugeren væk med et uoverskueligt stykke med tekst.

Med en video kan du tage forbrugeren med på en kort rejse, hvor du fortæller en historie om dine produkter på lige præcis den måde, som du gerne vil fortælle. Derved kan du i højere grad påvirke forbrugeren i den rigtige retning og derved give dig selv større chancer for salg.

Du kan fremvise dine produkter og deres egenskaber på en unik måde, og du kan få dem til at stråle på samme måde, som de stråler i din fysiske butik.

Du kan med andre ord vise din produkter frem på en måde, som du ikke kan med hverken billede eller tekst, og video er derfor det eneste rigtige valg, hvis du gerne vil overbevise dine kunder om kvaliteten af de produkter, du sælger.

Derudover er fordel ved video:

  • Video kan også ses på smartphones, hvor en video er mere overskuelig end tekst

  • Den moderne forbruger er doven og vil derfor hellere se en video end at læse en lang tekst

  • En video får dig til at skille dig ud fra mængden og giver dig således en fordel i forhold til dine konkurrenter

Derfor skal du satse på de sociale medier

De fleste danskere er i dag aktive på ét eller flere af de sociale medier, hvor mange bruger mindst ét medie dagligt.

Det giver gode muligheder for dig for at nå ud til en rigtig stor del af den danske befolkning, hvis du gerne vil ramme bredt, mens du på samme tid har mulighed for at målrette dit indhold til specifikke grupper.