Hvis man er medlem af en studieforening, vil man også gerne være på mærkerne. Man har måske et ønske om at skabe et lækkert sted for folk at komme. Det kan handle om, at lokalerne er spændende og attraktive. Det kan også være et spørgsmål om, at aktiviteterne altid er sjove.

Nedenfor vil artiklen kigge på, hvad man kan overveje som aktiviteter og faciliteter. Der er naturligvis tages højde for, at studieaktiviteter helst ikke skal koste for meget. Det er dog heller ikke nødvendigt for at have en masse sjov og skæg med hinanden.

Bordfodboldbord

Her er der altså tale om en vaskeægte klassiker til studerende. Man kan vel nærmest ikke have et klubhus eller et studiehus uden at have et bordfodboldbord, og dem kan du finde her. Det er et spil, de fleste er vilde med at spille. Det kræver ikke den helt store forberedelse, og alle kan være med. Det er også ligegyldigt, og man eksempelvis går op i fodbold til dagligt. Det er bestemt ikke en forudsætning for at spille.

Der er samtidig tale om en rigtig billig ting. Et bordfodboldbord behøver bestemt ikke at koste ret meget. Typisk vil det bare være et meget småt beløb fra hvert medlem, før man har skrabet penge sammen til det.

Billige drinks

Det giver rigtig meget mening at tilbyde billige drinks til studerende. De fleste sætter stor pris på, at de ikke skal betale overpriser for tingene. I en studenterbar er det selvfølgelig endnu mere relevant at have fordelagtige priser. Det kan betyde, at folk mere jævnligt dukker op og bakker op om aktiviteter.

Derudover skal man lave nogle særlige arrangementer, hvor priserne er særligt små. Måske har man haft et overskud, som ingen personligt skal have del i. Derfor tilbyder man i stedet sine medlemmer at få en billig og sjov aften med lækre drikkevarer.

Sociale aktiviteter med små midler

Studentermiljøer handler ofte om en masse sociale aktiviteter. Det skal man selvfølgelig også gøre noget aktivt for at skabe. Hvis man altid tænker på, at man har økonomiske begrænsninger, bliver det sjældent ret sjovt. I stedet kan man sørge for at arbejde ud fra de budgetter, man nu engang har til rådighed.

Det vil sige, at man eksempelvis kan fokusere på at lave sociale arrangementer, som ikke koster så meget. Måske kræver det bare, at nogle giver sig tid til at lave en quiz eller stable en konkurrence på benene. Det behøver ikke at være ret kompliceret.